De Alde Mar 24
9035 VP
Dronrijp

post@deslager.nl
T (0517) 23 12 00
F (0517) 23 15 00
5-2-2016 - ROBUUST GECERTIFICEERD
Om onze visie een vervolg te geven zijn we nu ook gecertificeerd Duurzaam Rundvlees leverancier, dit geeft aan waar we al vanaf 2003 mee bezig (zoveel als mogelijk duurzaam te werken en te leveren) nu ook is beloond met een certificaat, daar zijn we erg trots op.
21-3-2013 - ZUIGLAM NATUURVLEES

Vanaf week 11 week weer volop Frieswoud zuiglamsvlees van de Ovinahoeve verkrijgbaar,hele lammetjes en ook de technische zoals de racks, boutjes, schouder, gehakt, poulet en rollade's.

1-3-2013 - NIEUWE KOELAUTO'S

Vrijdag 1 maart hebben we vanwege uitbreideing van de auto's, 

2 nieuwe HACCP gecertificeerde koelauto's in gebruik mogen nemen,deze verlengde VW transporters zijn uitgerust met de zeer zuinige 2.0 TDi motoren en voorzien van een roetfilter, om  zo ook met het wagenpark duurzaam en verantwoord om te gaan.

1-2-2013 - FRIBERNE VARKENSVLEES BIJ VAN HUISSTEDE

Friberne varkensvlees is ook nu bij van Huisstede te bestellen,Heerlijk puur natuurlijk Fries varkensvlees,varkensvlees zonder bijsmaak.Kwaliteitsvlees van gezonde varkens die vrij zijn opgegroeid met een natuurlijk dieet,met smakelijke kruiden en zonder antibiotica.Dat is het Gaasterlands kruidenvarken van Friberne.

 

Ook onder andere hebben we naast het gewone goede varkensvlees, varkensvlees wat komt van speciaal geselecteerde boerderijen waar extra aandacht wordt besteed aan dierwelzijn en milieu. U krijgt van ons gegarandeerd Hollands varkensvlees uit het KDV circuit (Keten Duurzaam Varkensvlees) waarbij de versheid, de kwaliteit en de veiligheid geborgd is.

 

 

Meer informatie kunt u vinden op; www.friberne.nl

11-10-2012 - WILD & GEVOGELTE BIJ VAN HUISSTEDE

Nu volop vers wild & gevogelte verkrijgbaar!

 

WILD:

 

Hert, ree, haas, wild zwijn, wilde konijn, tamme konijn

 

GEVOGELTE:

 

Tamme gans, wilde gans, tamme eend, wilde eend, houtduif, patrijs, kwartel, fazant, parelhoen, piepkuiken

 

ROLLADE:

 

Hert, wildzwijn, gerookt en of rauw gekruid

 

PATE:

 

Ree, everzwijn, haas, wilde eend, fazant, parelhoen

 

GANZENVET:

 

Blikken 700 en 3500 gram

9-5-2012 - JONG ROSE NATUURLIJK KALFSVLEES

Bij Van Huisstede hebben we onlangs een nieuw label kalfsvlees geintroduceerd:

 

Jong Rose Natuurlijk Kalfsvlees

 

Dit kalfsvlees is gegarandeerd jonger dan 8 maanden oud en heeft een mooie semi rose kleur. Zeer belangrijk voor onze klanten is de smaakbeleving en malsheid van dit kalfsvlees, door de zorg en omgang van de dieren in combinatie met een natuurlijk voedselpakket hebben ertoe geleid dat we een kwalitatief zeer goed kalfsvlees voor onze klanten hebben kunnen introduceren.

 

Wat zijn de criteria voor dit natuurlijk kalfsvlees? Duurzaam en extra welzijn:

1. Jonger dan 8 maanden oud geslacht.

2. Beperkte 'stressvrije' reistijden naar slachthuizen.

3. Groepshuisvesting.

4. Voldoende leefruimte in de stal.

5. Gevoerd met natuurlijk vezelrijk voedsel.

6. Een gezond en natuurlijk hemoglobinegehalte.

7. Volledig traceerbaar en vastgelegd in een garantieplan.

8. Duurzame verpakt (gebruik van graskarton)

 

Dit kalfsvlees wordt zoals u van ons kunt verwachten met de grootst mogelijke zorg behandeld, in gesloten dozen, in een donkere koelcel gekoeld op 0 graden Celsius ondergaat dit kalfsvlees zijn natuurlijke rijping alvorens uitgeleverd te worden.

 

Daarnaast kent dit kalfsvlees een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zodat dit een breed inzetbaar product is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2-5-2012 - FRIES WOUDLAM

FRIES WOUDLAM van de Ovinahoeve

             www.ovinahoeve.nl

Om ons nog meer te onderscheiden op de vleesmarkt,en nog meer aan de wensen van onze afnemers te gemoed te komen hebben we gekozen om met de Ovinahoeve een uniek Lamsvlees project op te zetten, namelijk het Frieswoudlam een kruising tussen het Flevolander schaap met een Texels schaap,voor een voller lam te fokken wat wel de fijne en unieke smaak van het Flevolander lam behoud.

De Ovinahoeve ligt op de grens Friesland/Groningen, het woonhuis op Groningerland en stallen en landerijen op Fries grondgebied, een geweldig mooi diervriendelijk natuur bedrijf, van Hans en Linda Wouters die met heel veel passie en rust met de dieren omgaan.

De moederdieren zijn Flevolander schapen één van de vruchtbaarste schapenrassen in Nederland,deze moederdieren lammeren dan ook op natuurlijke wijze drie keer in twee jaar tijd, en door de koppel moederdieren te splitsen,hebben we meerdere aflam periodes per jaar, namelijk December/Januari, April/Mei en September/Oktober.

Door deze unieke splitsing van de moederdieren die ten alle tijde Flevolanders blijven kunnen we u het hele jaar door vers Fries zuiglamsvlees leveren.

Wat ook het mooie van dit unieke project is,dat alles op een verantwoorde diervriendelijke wijze gefokt en gevoerd wordt,wat ook weer garant staat voor een unieke kwaliteit en fijne smaak.

Van Huisstede kwaliteitsvlees levert ook vers, Nieuw-Zeelands lamsvlees, omdat dit van goede,en wat net zo belangrijk, altijd van een constante kwaliteit is. Doordat de methodes en controles in Nieuw-Zeeland uiterst streng zijn, is de kwaliteit en houdbaarheid van dit lamsvlees goed gewaarborgd, en dat is voor ons een uiterst belangrijke zaak.

2-5-2012 - RECHTSTREEKSE IMPORT 100% DUROC BATALLÉ VARKENSVLEES

 

100% Raszuiver Duroc,

 

100% Kwaliteit Batallé,

 

100% Unieke SMAAK.

 

100% Batallé Duroc, verkrijgbaar bij van Huisstede dé slager.

 

Het Duroc varken van Batallé kan je herkennen aan de lange donkere haren en zwarte hoeven.

 

Het grote geheim zit echter onderhuids:

 

Een perfecte en uitgesproken infiltratie (marmering) van vet in de spieren waardoor het vlees onvergelijkbaar mals,sappig en smaakvol is.

 

Een uitzonderlijk varken verdient een perfecte behandeling... Batallé besteed veel zorg aan de gezondheid en het welzijn van hun Duroc-varkens. Het is de enige garantie op maximale vleeskwaliteit en smaak.

 

 

 

 

 

ZOEKEN
artikelnummer

omschrijving

zoeken