Fryslan Culinair Bordje Producent

de Slager

Van Huisstede

Dronrijp, Friesland

Kwaliteit

100%

Kwaliteit
Service

100%

Service
Continuiteit

100%

Continuïteit

Frysk Black Angus

Het Frysk Black Angus combineert lokale duurzaamheid met een bekend internationaal vleesras. De ossen met hun vriendelijke karakter lopen nabij Akkrum in de wei, waar zij onder de hoede van Hans Kerkhof vallen.

Middels enkel grasvoeding worden ze daar langzaam groot gebracht. Hierdoor krijgen de koeien rustig de tijd om te volgroeien, de groei wordt dan ook niet bevordert middels krachtvoer of mais. Na de slachting in een lokaal slachthuis worden de Frysk Black Angus koeien bij ons helemaal uitgesneden en verwerkt. Hierdoor kunnen we het de aandacht geven die het verdient, maar kunnen we ook alles aanbieden, van de brisket tot de ribeye en van een hamburger tot de biefstuk.

Kwaliteit
Door de persoonlijke zorg van Hans Kerkhof kenmerkt het Frysk Black Angus zich door een goede en constante kwaliteit van het vlees. Doordat het vlees bij slachting een mooie vetlaag heeft, is het ook zeer geschikt voor het dry age proces. Het Frysk Black Angus is uitermate geschikt als u net dat beetje extra wilt bieden, hoge kwaliteit met een uitstekend verhaal.

Duurzaam home fork knifeambachtelijk  home fork knife vakmanschap

 

Maps adres

Adres

De Alde Mar 24
9035 VP
Dronrijp

T (0517) 23 12 00

contact

Volg ons op

Volg of bericht ons op :

social insta box color 64   social facebook box blue 64  whatsApp logo100px

;